Det kan sikkert være svært at tro, men bilrace er faktisk for alle. Det er en sport, der er for både mænd og kvinder samt unge og gamle. Børn kan også se bilrace, men de kan naturligvis ikke dyrke det selv, med mindre de finder en form for bilrace, som også er for folk under 18 år. Der er naturligvis muligheder, men her skal du selv undersøge, hvor det er, du skal gå hen.

Bilrace er for mennesker med fart i blodet, og du skal kunne lide, at det går stærkt. Du skal også holde af, at det er lidt vildt, og du skal være rigtig god til at koncentrere dig. Når man ønsker at blive god til bilrace, skal man træne rigtig meget, og derfor skal man finde ud af, hvor det er muligt at finde de bedste betingelser. Da vi ikke har uendelige muligheder i Danmark, kan man være nødsaget til at skulle lede lidt, før man finder det rigtige sted, men når man så har fundet det, er der gode chancer for, at man kan blive god. Da bilrace er en sport, der kræver nogle kroner, er det heller ikke alle, der har råd til at dyrke det, men hvis du kigger dig godt omkring, skal du nok kunne finde et sted, hvor det ikke er så dyrt.

Bilrace er også for kvinder, så hvis du er kvinde, skal du ikke være bange for at kaste dig ud i det. Vi ved, at bilrace kan ligne en mandesport, men det er det ikke nødvendigvis sådan. Du skal naturligvis være modig og ikke bange af dig, men du skal også have vilje og handlekraft. Bilrace gælder jo om at komme først, og hvis man er ligeglad med, om man kommer først, så er det ikke en sport, man skal dyrke. Der er ikke noget at sige til, at der er mange mennesker, der er vilde med bilrace, og det er virkelig en sport, hvor man kan og vil blive udfordret på sin konkurrencementalitet. Hvis du for alt i verden ønsker at vinde, vil det også drive dig frem, og der vil være stor chance for, at du vil vinde. Du kan dog også sagtens dyrke sporten for blot at hygge dig, men i sidste ende skal du have et ønske om at vinde, for ellers bliver det simpelthen for kedeligt.

Det kan godt være, du allerede dyrker bilrace, og hvis du gør det, kunne vi rigtig godt tænke os at høre om det, da vi gerne vil vide mere om de muligheder, der er derude, så vi også kan dele dem med andre. Bilrace er en stor sport, men det er også en social sport, og vi mener, at der er plads til alle. Når du begynder at dyrke bilrace, vil du hurtigt kunne få mange nye bekendte, der interesserer sig for det samme som dig, og det er jo en god ting, da I så har noget at tale om. Det kan tilmed være, at du får nogle gode venner, og at det bliver venner, du har for livet. Måske går det endda så vidt, at I beslutter jer for at tage til bilrace sammen i udlandet, og det vil under alle omstændigheder blive en stor oplevelse. Vi anbefaler til hver en tid bilrace, og vi glæder os over, at du er her.