Der er mange mennesker, der kan lide at køre stærkt, og det er noget, vi efterhånden ser mere og mere derude. Der er ikke noget at sige til, at det er blevet så populært, og det er jo dejligt, at det tilmed er muligt at gå til flere forskellige former for bilrace her i Danmark. Det er ikke altid, at det har været muligt, men det er det altså blevet, og her på redaktionen er vi nogle stykker, der allerede har stiftet bekendtskab med det. Det gode ved bilrace er også, at det er muligt at se det på tv, og det er tilmed også blevet muligt at streame det på internettet. På denne måde er det faktisk muligt at se bilrace, uanset hvor man befinder sig, og selv hvis man er på ferie og har computeren med, kan man se race.

I Danmark har vi flere steder, hvor det er muligt at køre bilrace, og det har det faktisk efterhånden længe været. Det kræver ikke specielle færdigheder at køre bilrace, men du skal naturligvis være minimum 18 år for at deltage. Hvis der ikke er nogle muligheder i nærheden af, hvor du bor, må du være villig til at tage til en nærliggende by, og langt de fleste mennesker er for det meste villige til at gå langt for det, de gerne vil. Det er ikke sikkert, du har haft så stort et kendskab til bilrace før nu, men det gør ikke noget, for tiden er også kommet til at gøre noget andet. Sådan er det for os alle, og når vi gør noget andet end det, vi plejer, så erfarer vi også, at vi kan få nye og andre oplevelser.

Bilrace er et godt sted at starte, for det vil med sikkerhed vise sig at være noget, du ikke er vant til. Du skal lede længe for at finde noget lignende, og når du først begynder at dyrke bilrace, vil du aldrig blive træt af det igen. Hver dag byder på nye muligheder, og jo bedre du bliver til sporten, jo sjovere bliver det. Vi ved godt, at det er sådan med alting i livet, men når det drejer sig om bilrace, er der virkelig noget at hente i takt med, at erfaringen øges. Derfor er det en rigtig god idé at øve sig, og det vil senere vise sig, at du har fået rigtig meget ud af det.

Du tænker sikkert på, om det er dyrt at gå til bilrace, og dine fornemmelser er rigtige, for det er det. Vi er dog sikre på, at du godt kan få råd til det, og hvis du ikke har råd lige nu, kan du jo sagtens begynde at spare op, så du får råd til det. Inden du har set dig om, er du sikkert i gang, og vi håber, at bilrace bliver din nye hobby, som du kan hygge dig med mange år fremover. Der er mange mennesker, der har stor glæde af denne sport, så vi tror også, at det kan være vejen for dig. Vi mener i hvert fald, at det bør prøves af, og hvis du ikke kan lide det, kan du altid stoppe igen, men vi mener, at du til hver en tid må give dig denne oplevelse, og vi vil meget gerne høre om dine oplevelser og erfaringer senere hen.