Når du er vild med bilrace, så vil du sikkert også meget gerne vide, hvor du kan se det, og vi kan fortælle dig, at det er muligt at se bilrace på både tv, internettet og i levende live. Hvad du bedst kan lide, er op til dig, og det er naturligvis også en individuel sag. Vi mener dog, at ethvert menneske med interesse for bilrace før eller siden må se det i levende live, for det er en oplevelse, som man sent vil glemme. Når det kommer til vores lille land, som Danmark jo er, så er der ikke så mange muligheder, men der er alligevel nok, og derfor vil du også kunne finde et sted, hvor du kan tage hen og se bilrace. Hvis vi kigger på Danmark som helhed, er det en rigtig god idé at besøge områderne omkring Aarhus og København, for her er muligheder, der ikke er andre steder, mens det også er et besøg værd at kigge forbi Odense. Det er en rigtig god idé at kigge på nettet hjemmefra, for så vil du finde ud af, hvor det er, du skal tage hen. Det er også værd at vide, at det ikke er alle tider på året, at der er bilrace, og når du bliver klogere på, hvornår det næste spændende race finder sted, så kan du tage afsted.

Det gode ved bilrace er, at du kan gøre en udflugt ud af det. Du kan tage afsted alene, hvis det er det, du bedst kan lide, men du kan også tage afsted med dine venner. Selv hvis din familie også er vild med bilrace, kan du tage dem med, og der er jo ikke noget, der hindrer jer i at lave en lille ferie ud af det. Hvis I har lyst til at besøge Odense om sommeren, og der samtidig er bilrace, kan I også lægge et besøg forbi H. C. Andersens hus eller andre spændende seværdigheder. Det er også muligt at tage en overnatning eller to i byen, og det er mere end absolut anbefalelsesværdigt.

Der er nogle gode muligheder i Danmark, og der er endnu flere muligheder i udlandet, og det er op til dig, om det er nogle, du vil undersøge. Der sker meget i både Frankrig og Schweiz, og hvis du har mod på det, synes vi, du skal starte bilen og køre afsted. Der findes bilrace på alle tidspunkter i løbet af året, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor meget du vil opleve. Det vil føles som at komme til et slaraffenland, når først du beslutter dig at besøge disse kanter, og det at se bilrace vil aldrig blive det samme igen. Derhjemme kan du mindes oplevelsen, og det er ikke sikkert, det er sidste gang, du har været afsted. I kan pakke bilen og køre afsted sammen til sommer, og I kan tilbringe al den tid, I ønsker, i landet, og I kan også opleve alt muligt andet.

Vi er mere end glade for, at du interesserer dig for bilrace, og vi ønsker, at du får de bedste oplevelser, som overhovedet er muligt, og vi er sikre på, at hvis bilrace ikke allerede er din hobby, så bliver det i hvert fald tilfældet. Bilrace åbner en ny verden for dig, og du kan glæde dig.