Det er nok de færreste bilrace-elskere, der ikke har hørt om Classic Race Aarhus. Selvom det ikke har så mange år på bagen som så meget andet, så er det rent faktisk super populært og meget gennemført. Det er intet mindre end den største racefestival i Nordeuropa, og det afholdes hvert eneste år om sommeren. Her kan man opleve et racerløb fyldt med spænding, og omgivelserne er meget smukke.

Der er altid en helt unik stemning, når der er Classic Race Aarhus. Løbet finder sted omkring Mindeparken og Tangkrogen, og det er her, at stemningen er helt i top. Det er en fornøjelig dag, hvor der er plads til alle, og der er naturligvis masser af gode muligheder for at se nærmere på alverdens spændende biler. Der er ikke noget at sige til, at det er blevet så populært.

For alle bilelskere

Selvom det går stærkt på denne dag, så går det dog ikke helt så hurtigt, som det gør, når der er Formel 1 på programmet. Men det betyder dog ingenting, for der venter en meget stor og begivenhedsrig dag her i Aarhus.

Classic Race Aarhus er for alle bilelskere, og her kan man se på alverdens spændende biler. Der er naturligvis også meget andet at opleve under disse stemningsfyldte dage, og man må sige, at der er tale om lidt af en fest. Det er både for unge og gamle, og er man heldig, kan man komme op at sidde på tribunen og få det bedste overblik.

Mange tager af sted sammen med venner eller familien, men man kan selvfølgelig også sagtens komme alene. Det koster nogle hundrede kroner at komme ind, og så kan man ellers nyde de dejlige dage. Hvis man vil være med, hvor det sker, så skal man naturligvis deltage i Classic Race Aarhus 2021.